О, КАКАВ ДИВАН ДАН

О представи

О, КАКАВ ДИВАН ДАН

О, КАКАВ ДИВАН ДАН

Са пуно финог хумора говоримо односу Родитељи – Деца – Школа – Друштво. Из дечијег угла, посматрамо проблеме: Рађања, Одрастања, Пубертета, Адолесценције, Породичне сукобе, Кућне тајне … Говоримо о духовном узрастању породице.
О огромној моћи Љубави, Слушања родитеља и Праштања. Највећа драгоценост ове представе је у томе, што се гледаоци кроз пуно здравога смеха, изнова срећу сами са собом. Па, праштајући себи и другима, прихватају живот, опет, са оне могуће, лепе, ведре, оптимистичке, позитивне, РАДОСНЕ стране.

Конгрес Психолога и Лекара оценили су представу Висококвалитетном. А, Министарство просвете Србије дало је Сагласност бр.616-00-144¬-98-О1, да цело школство, (Основно и Средње), омогући и организује приказивање монокомедије, у оквиру Васпитног рада Школе, јер је ПОДСТИЦАЈНА за правилан развој и сазревање младих, УСМЕРАВАЈУЋА за ментално-хигијенски развој, ПРЕВЕНТИВНА за све облике ризичног понашања и ТЕРАПИЈСКА за младе у “проблему”. Али и за родитеље и наставнике, који раде са младима и социјалну интеракцију уопште.