ЉУБАВНО ПИСМО

Редитељ:

Бранко Кичић

Сценограф: Дарко Недељковић

Костимограф: Олгица Милуновић

Композитор: Зоран Симјановић

Сценски покрет: Соња Дивац

Играју:

Воја Солдатовић – Миодраг Крстовић

Франсоаз Солдатовић – Татјана Бошковић

Лепа Солдатовић – Дубравка Мијатовић

Оливер Кљајић – Бранислав Зеремски

Јагода Кљајић – Горица Поповић

Момчило Кљајић-Сони – Гордан Кичић / Иван Михаиловић

Ружица – Драган Ђукић

Матичар – Ненад Ћирић

О представи

ЉУБАВНО ПИСМО

ЉУБАВНО ПИСМО

ВИШЕ ОД 20 ГОДИНА ПРЕД ПРЕПУНОМ САЛОМ АТЕЉЕА 212!

ЉУБАВНО ПИСМО је представа која је и по свом трајању и увек доброј посети, заузела је незаменљиво место у позоришном животу српске престонице. У представи доминира водвиљска опуштеност као препорука да се саботира мутно небо над нама. Комично, бескрајно забавно, опуштајуће, са сјајном глумачком екипом која ствара врхунску забаву.
Комедија о менталитету, породици, комшијама и свим оним обичним стварима које чине наш живот, изведена је више од 200 пута пред препуном салом Атељеа 212 и до сада је имала преко 100.000 гледалаца

“КОМИЧНО, БЕСКРАЈНО ЗАБАВНО, ОПУШТАЈУЋЕ!”
Глас јавности

ЉУБАВНО ПИСМО је представа која је и по свом трајању и увек доброј посети, заузела је незаменљиво место у позоришном животу српске престонице.

“СЈАЈНА ГЛУМАЦКА ЕКИПА И ВРХУНСКА ЗАБАВА!”
Блиц

”То је представа у којој се и ми глумци веселимо јер уживамо у сваком њеном извођењу. Написали су је Зоран Бачић и и Златан Фазлагић када су били студенти треће године драматургије. Трећину своје каријере сам провела играјући у „Љубавном писму“ и она ће бити моја последња представа када будем отишла у пензију. То је права правцата комедија у којој се смејемо и ми на сцени и публика. Зато се њено трајање никада не зна, јер зависи од тога колико се публика смеје, па некада траје два сата, а некада два и по. Имамо и фанове који је стално гледају јер ми активно сарађујемо са публиком”

Татјана Бошковић